2006 tavaszán alakult Bt., ill. 2009-ben átalakulás után a Kft. célja műszaki területen magas szintű mérnöki szolgáltatások nyújtása. A fő terület a gépészeti tervezés, engedélyeztetés, továbbá műszaki kérdések, problémák megoldása, tervezői szakértői tevékenység.

Cégünk 2006 óta folyamatosan részt vesz a Gáz- és olajipar, a Vegyipar, az Élelmiszeripar, Gyógyszeripar és a Vízkezelés nyomástartó berendezéseinek és rendszereinek tervezésében.

A nyomástartó berendezések tervezésében 20 év gyártói tapasztalattal rendelkezünk. Az általunk tervezett berendezések megfelelnek a legmagasabb szintű végfelhasználói igényeknek, mindamellett, hogy a gyártási, gyárthatósági gyakorlati szempontok is figyelembevételre kerülnek.

A mai gyorsan változó és fejlődő világban a gyártó és kivitelező vállalatok nehézségekbe ütköznek az új technológiák, módszerek, előírások és szabványok naprakész ismerete és alkalmazása kapcsán. Főleg a makró és kis vállalkozások, de néha még a nagyobb vállalatok is háttérbe szorulhatnak azáltal, hogy nem rendelkeznek eszközökkel, ismeretekkel, hatékony módszerekkel a tervezés területén. Emellett a tervezési kapacitás optimális kihasználása is nagy kihívást jelenthet, különösen rövid határidejű projektek esetében.
Cégem, Önnel együttműködve az optimális megoldás eléréséhez a tervezésben és ehhez kapcsolódóan a szükséges gépészeti, műszaki ismeretekben gyakorlati tapasztalatokkal és kapcsolatokkal áll rendelkezésére.

A TERV-IRAT Kft. célja, hogy mind belföldön, mind külföldön elismert mérnöki szolgáltatásokat nyújtó irodává váljon, továbbá jelenlegi piaci részesedését és helyzetét megtartsa, azt folyamatosan bővítse, erősítse. Ennek a célnak az elérése érdekében a TERV-IRAT Mérnöki Szolgáltató és Tanácsadó Kft. működésének az alapkövetelménye a vevői igények minél magasabb szintű kielégítése, magas színvonalú és minőségi szolgáltatások nyújtása.

A mérnöki iroda rendelkezik olyan innovációs potenciállal, és eszközállománnyal, mely lehetővé teszi azoknak az újításoknak a bevezetését, melyek támogatják céljai megvalósulását és láthatóvá, elérhetővé teszik az Ön elképzeléseit.

A TERV-IRAT KFT. elkötelezett az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer iránt, ezáltal is biztosítva munkánk nyomon-követhetőségét, minőségét.